EventCoin op zakelijke evenementen

Minder personeel

Contactloos betalen

Event dashboard

Beloning van Exposant

Makkelijk bestellen

Overzicht aankopen

Spotlight beurs

Tijdens de spotlight beurs hebben wij de zakelijke evenementen kant ontdekt. Wij zijn er hierbij achter gekomen dat de zakelijke evenementen branche met vakbeurzen ideaal is om het EventCoin systeem in te zetten. Hierdoor kunnen we de standhouders van te voren munten schenken en is het voor de bezoekers gemakkelijk om contactloos te betalen.

Spotlight

Bezoekers

%

App gebruikers

Bestellingen

De kracht van EventCoin

Maatwerk

Maatwerk

Elk event of festival is anders. Er komt namelijk ander publiek op af en de infrastructuur is heel anders. Daarbij hoort een betalingssysteem wat af wordt gestemd met het evenement. EventCoin levert maatwerk met apparatuur en instellingen afgestemd op uw evenement of festival. 

Winstverhogend

Winst verhogend

Wij regelen alle benodigde apparatuur zodat alles perfect werkt. Hierdoor blijven de kosten voor de organisator erg laag. Daarnaast werkt het systeem zo makkelijk dat bezoekers meer uitgeven. Het verlagen van de kosten en verhogen van de omzet resulteert in een hogere winst.

Bezoekers beleving

Bezoekers beleving

Bezoekers willen niks anders dan volop kunnen genieten van het evenement of festival. Daar komen ze immers voor. Geen rijen en gedoe met het betalingssysteem zorgen voor een betere bezoekers ervaring.

Vraag vrijblijvend een demo aan en maak kennis met EventCoin.

6 + 13 =

Contact

Margriethof 24

3355EL, Papendrecht

The Netherlands

T +31 6 83 21 76 87

M algemeen@event-coin.nl