EventCoin op pilots

F1rst

Sinds Augustus 2019 is de app van EventCoin operatief voor festivals en evenementen. In Juli is de app volledig getest voordat deze de markt op zou gaan. Door middel van een feest met 60 bezoekers is het betalingssysteem getest op alle fronten. Deze test is geheel verlopen zonder bugs en/of crashes.

Quantum Academy

Veel evenementen en festivals zijn meerdere dagen. Ook hier moet natuurlijk het betalingssysteem stabiel blijven. Om dit volledig te testen hebben we het systeem gebruikt op een vierdaags evenement voor 200 bezoekers. Hier werd volledig gedraaid op EventCoin als betalingsmogelijkheid. Naar aanleiding van deze pilot is het design van de app wat aangepast voor een betere gebruikerservaring. 

GameChanger

Als Gamechanger van de betalingssystemen op festivals en evenementen moet je voorlopen op concurrenten en mee gaan met de trends in de markt. Om dit te doen blijven we het systeem constant vernieuwen. De nieuwe functies zijn getest door 200 bezoekers gedurende 5 uur. Aan de bar werden orders 2 keer zo snel afgehandeld.

Vraag vrijblijvend een demo aan en maak kennis met EventCoin.

3 + 3 =

Contact

Margriethof 24

3355EL, Papendrecht

The Netherlands

T +31 6 83 21 76 87

M algemeen@event-coin.nl