EventCoin op Festivals

Minder personeel

Contactloos betalen

Event dashboard

Geen wachtrijen

Makkelijk bestellen

Munten delen

Ben jij de eerste organisator?

TEventCoin is een gloednieuw cashless betaalsysteem voor festivals. Zo hoef jij als organisator minder personeel in te huren, wordt er corona-proof betaald en heb je gelijk een overzicht van alle horeca-afzet. Voor de bezoeker heeft het ook vele voordelen!

Bezoekers

%

App gebruikers

Bestellingen

De kracht van EventCoin

Maatwerk

Maatwerk

Elk event of festival is anders. Er komt namelijk ander publiek op af en de infrastructuur is heel anders. Daarbij hoort een betalingssysteem wat af wordt gestemd met het evenement. EventCoin levert maatwerk met apparatuur en instellingen afgestemd op uw evenement of festival. 

Winstverhogend

Winst verhogend

Wij regelen alle benodigde apparatuur zodat alles perfect werkt. Hierdoor blijven de kosten voor de organisator erg laag. Daarnaast werkt het systeem zo makkelijk dat bezoekers meer uitgeven. Het verlagen van de kosten en verhogen van de omzet resulteert in een hogere winst.

Bezoekers beleving

Bezoekers beleving

Bezoekers willen niks anders dan volop kunnen genieten van het evenement of festival. Daar komen ze immers voor. Geen rijen en gedoe met het betalingssysteem zorgen voor een betere bezoekers ervaring.

Vraag vrijblijvend een demo aan en maak kennis met EventCoin.

2 + 7 =

Contact

Margriethof 24

3355EL, Papendrecht

The Netherlands

T +31 6 83 21 76 87

M algemeen@event-coin.nl