Je komt aan bij een festival, wat ga jij als eerste doen? Genieten van een koud biertje? Of eerst in een lange file van mensen staan om een voorraad plastic muntjes te kopen. Eenmaal gekocht? Dan is het tijd om te feesten en drinken en één iemand kan lekker lopen voor de hele groep Na een tijdje voel je in je zakken en kijk je in je portemonnee. En ja… Je muntjes zijn weer op! Dit gevoel kent iedereen wel. Door de drukte heen, weer in die lange rij staan.

Eenmaal thuisgekomen kijk je in je achter broekzak. Heb je weer 2 muntjes over. Wij snappen dit als geen ander! Gelukkig bestaat de betaalapp EventCoin!

Je zal je vast afvragen wat wij, als EventCoin, voor jullie kunnen betekenen. En dat leg ik graag uit!

Geen lange rijen meer

Doordat wij alles gaan digitaliseren, voorkomen wij die lange rijen bij de muntenautomaten. Eigenlijk zijn er dan helemaal geen rijen meer, want door de mobiele app verdwijnt de muntenkassa’s. Heerlijk! Gewoon lekker onderweg alvast je munten kopen via je telefoontje. Sta je middenin de drukte en je munten zijn op? Geen paniek! Overal jij maar bent, kan je digitale muntjes kopen. Ideaal!

De digitale munten

Deze online munten kan je nooit kwijtraken, alles staat veilig in je mobieltje geregistreerd. Heeft jouw vriend/vriendin jouw digitale munten, maar je bent degene kwijtgeraakt. Maak je maar geen zorgen! Gebruik de functie: Deel je munten. Wat ook vaak voorkomt, is dat er rondjes worden gehaald. En Ja, je kan het wel raden, de app heeft zelfs De Vrienden Wallet als functie. De verantwoordelijke van de groep kan hiermee heel simpel de rondjes halen met een QR-code.

Wij kunnen zo blijven doorgaan, maar daar zit jij natuurlijk ook niet op te wachten! Hieronder zal ik de overige voordelen in het kort onder elkaar zetten:

  1. Nooit meer munten kwijtraken
  2. Geen miscommunicatie meer met het barpersoneel
  3. Geen lange bestellingen onthouden
  4. Overal ter plekke heel makkelijk muntjes bijkopen
  5. Op afstand munten delen (snel een biertje fiksen vanuit de menigte!)
  6. Overige digitale munten kan je gewoon weer digitaal inleveren, indien de organisator die toestaat*

Dit klinkt toch als muziek in je oren als jij naar een festival gaat? En daarnaast ben je gelijk coronaproof bezig! De volgende keer lees je hier ook meer over. 

Heb je vragen over het systeem, of ben/ken je iemand die wij kunnen helpen? Neem dan gerust contact op via algemeen@event-coin.nl of bekijk onze website: www.event-coin.nl/. Wij helpen je graag!