Je bent geïnteresseerd in het cashless betaalsysteem van EventCoin, maar je vraagt je vast af of dit systeem rendabel is voor jullie. Wat wij kunnen garanderen, is dat het huidige betaalsysteem namelijk: ‘’de plastic munten’’ een stuk duurder & ingewikkelder is dan digitaal betalen. Daarnaast zorgt dit nieuw systeem ook nog eens voor omzetverhoging. Maar buiten dat: Is het een gedoe om EventCoin op jouw festival te regelen? Lees verder al ben je benieuwd naar het antwoord!


Inrichting


Wij regelen op ons eigen kosten een EventCoin stand voor op jullie festival, waar eventuele problemen worden opgelost en de vragen van bezoekers worden beantwoord. En maak je maar geen zorgen over festivalgangers die alleen contant geld bij zich hebben, ook hier hebben wij allerlei oplossingen voor! Makkelijk werken met hardcups en ga zo maar door! Dit regelen wij allemaal zelf met behulp van jullie wensen en behoeften!


Optioneel: internetpunten & kassa devices


Wij bieden professionele tools aan zoals internetpunten & kassa devices. Deze tools zijn optioneel. Internetpunten zijn overbodig al beschikt je festival over internetverbinding. Ook de kassa devices zijn overbodig al gebruikt de barpersoneel zijn of haar eigen mobiele telefoon om bestellingen te scannen. Mocht je niet over deze middelen beschikken, geen probleem! Wij regelen en sluiten het heel gemakkelijk zelf aan op jouw festival!Kosten


Per evenement bekijken wij de kosten gezamenlijk, omdat elk evenement anders is. De betaal-app kan naar jullie wensen aangepast worden, want Onze App Is Ook Jullie App!


Behoefte aan meer informatie over de kosten van dit cashless betaalsysteem? Neem dan gerust contact op via mark@event-coin.nl of bekijk onze website: www.event-coin.nl/. Wij helpen graag!