Wat vinden jullie van de aangescherpte maatregelen? Wij vinden dit enorm vervelend, maar we bekijken het positief. Wij staan niet stil en we blijven oriënteren om mogelijkheden te vinden! In de buitenlucht maximaal 40 personen en binnen maximaal 30 personen. Ook in deze onzekere periode moeten we het hoofd boven water zien te houden. De organisatoren zijn creatief genoeg om hiervoor oplossingen te bedenken, net zoals wij! Lees verder als jij wilt weten hoe wij in deze periode te werk gaan! Wie weet kunnen wij jullie ondersteunen!

Coronaproof EventCoin app

EventCoin is de digitale betaal-app waarbij vooraf investeringen niet nodig zijn. Evenement geannuleerd? Geen paniek bij ons zijn er simpelweg geen kosten vooraf. Wel heel fijn natuurlijk in deze periode, maar… hoe ziet dit betalingssysteem in de werkelijkheid eigenlijk eruit? Bekijk hieronder op uw gemak het gebruik van dit coronaproof digitaal kassasysteem:

  • Open je EventCoin mobiele app via je smartphone
  • Koop digitale munten
  • Bekijk de live menukaart
  • Plaats je bestelling
  • Daarna zal het personeel de QR-code scannen OF nadat er een bestelling geplaatst is, komt er geen QR-code tevoorschijn. Maar de bestelling komt dan rechtstreeks binnen bij de bar
  • Bestelling verwerken

Jullie inzichten zijn van belang

Onze app is ook jullie app! Mogelijkheid voor aanpassingen is altijd bespreekbaar, zodat het goed kan aansluiten aan jullie wensen en ideeën om festivals alsnog coronaproof te organiseren. Ook wij leven met jullie mee! En samen kunnen we de festivalbeleving overeind houden!  

Behoefte aan een samenwerking om festivals coronaproof te organiseren? Neem dan gerust contact op via algemeen@event-coin.nl of bekijk onze website: www.event-coin.nl/. Wij helpen graag!